2021-DUS ve 2021-STS Diş Hekimliği Sınava Giriş Belgeleri erişime açıldı

ÖSYM, 2021-DUS ve 2021-STS Diş Hekimliği Sınava Giriş Belgelerinin erişime açıldığını bildirdi. ÖSYM’nin internet sitesinden yapılan duyuruya …

2021-DUS ve 2021-STS Diş Hekimliği Sınava Giriş Belgeleri erişime açıldı
23.09.2021
A+
A-

ÖSYM, 2021-DUS ve 2021-STS Diş Hekimliği Sınava Giriş Belgelerinin erişime açıldığını bildirdi.

ÖSYM’nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 3 Ekim’de uygulanacak Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş sınavı (2021-DUS) ve Diş Hekimliği Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (2021-STS Diş Hekimliği) adaylarının sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemlerinin tamamlandığı kaydedildi.

Adayların, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin “https://ais.osym.gov.tr” internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecekleri belirtildi.

Duyuruda, 3 Ekim’de uygulanacak 2021-DUS ve 2021-STS Diş Hekimliği sınavları için adayların saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacağı uyarısında bulunuldu.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.