5 kadını taciz eden şüpheli kameradan belirlenip yakalandı

İzmir Buca’da 5 kadına cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen 22 yaşındaki Amed G., polis tarafından bölgedeki güvenlik kameralarından tespit …

5 kadını taciz eden şüpheli kameradan belirlenip yakalandı
10.10.2021
A+
A-

İzmir Buca’da 5 kadına cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen 22 yaşındaki Amed G., polis tarafından bölgedeki güvenlik kameralarından tespit edilerek yakalandı. Amed G. ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmedi.

İzmir’in Buca ilçesinde Gaziler Mahallesi’nde 5 kadın, farklı zamanlarda cinsel tacize uğradıklarını belirterek polise şikayetçi oldu.

Şikayetler üzerine soruşturma başlatan ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

İnceleme sonucunda, şüphelinin taciz olaylarının yaşandığı mahallede, tütün ve tütün mamulleri satışı yapan işletmeci Amed G. (22) olduğu belirlenip, gözaltına alındı.

Şüphelinin, daha önceden de ‘kasten yaralama’ ve ‘cinsel saldırı’ suçlarından sabıkası bulunduğu belirtildi. Amed G.’nin polisteki ilk ifadesinde kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Öte yandan Amed G., 26 Eylül tarihinde bir kadını taciz ettikten sonra kaçarken çevredeki güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Şüphelinin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.