ABBİM’den, 103 amiralin Montrö bildirisine sert tepki

ABBİM’den, 103 amiralin Montrö bildirisine sert tepki
05.04.2021
A+
A-

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM), 103 amiralin Montrö bildirisine sert tepki gösterdi. Yapılan açıklamada: “Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası Başkanlığı olarak, 103 Amiralin yapmış olduğu darbe çağrışımlı bildiriyi hazırlayanların gerektiği cezayı almalarını temenni ediyoruz.” denildi

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık, konu üzerine yaptığı açıklamada; “Böyle bir bildiriyi yayınlamak demokrasimize büyük zarar vermektedir. Vatandaşlarımızın, İş adamlarımızın ve gençlerimizin, moral ve motivasyonunu olumsuz etkilemekten ve düşmanlarımızı sevindirmekten başka bir işe yaramayacağı çok açıktır. Bu konu hakkında gereğinin yapılacağına inancımız tamdır.

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası Başkanlığı olarak, 103 Amiralin yapmış olduğu darbe çağrışımlı bildiriyi hazırlayanların gerektiği cezayı almalarını temenni ediyoruz. Düşünce açıklaması başka bir şey, darbe çağrışımlı bildiriyi hazırlamak çok farklı bir şeydir… Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri ile bir bütün olan TSK’nın başarılarını görmeyen, görmek istemeyenler hırs, ihtiras ve haset ile körleşenlerdir.” Şeklinde açıklama yapan Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Van Yönetimi darbe hevesinde olanların, 15 Temmuz’a çok iyi bakmaları tavsiyesinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.