AK Partili Özkan: Öğrencilere 250 TL vermemiz gerekiyor ama 650 TL veriyoruz

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, üniversite burslarını fazla verdiklerini belirterek, “Aslında üniversite öğrencilerine 250 TL falan …

AK Partili Özkan: Öğrencilere 250 TL vermemiz gerekiyor ama 650 TL veriyoruz
09.10.2021
A+
A-

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, üniversite burslarını fazla verdiklerini belirterek, “Aslında üniversite öğrencilerine 250 TL falan vermemiz gerekiyor ama biz 650 TL burs veriyoruz” dedi.

Kanal 42 Televizyonu’nda yayınlanan Muhammed Okur ile Reaksiyon programına katılan Özkan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Üniversite öğrencilerinin aldığı burs 45 liracıktı. Bursları 650 TL’ye çıkardık” sözlerinin hatırlatılması ve 650 TL’lik burs ücretinin muhalefet tarafından eleştirilmesine yönelik açıklamalarda bulundu.

Okur’un “Muhalefet, 45 lira verildiği dönemdeki alım gücüyle 650 lira verildiği dönemdeki alım gücünün birbirinden farklı olduğunu ve ücretlerin yetersiz bulunduğunu söylüyor. Alım gücünden yola çıkacak olursak ne söylersiniz” sorusu üzerine Özkan şu ifadeleri kullandı: “Aslında üniversite öğrencilerine 250 TL falan vermemiz gerekiyor ama biz 650 TL burs veriyoruz.”

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.