AK Parti’ye dev katılım! 250 kişi AK Parti’ye üye oldu

Düzenlenen katılım törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, İlçe Yönetim Kurulu …

AK Parti’ye dev katılım! 250 kişi AK Parti’ye üye oldu
21.09.2021
A+
A-

Düzenlenen katılım törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke partiye katılım toplantısında yaptığı konuşmada “AK Parti milletin partisidir milletin hizmetkar partisidir. Kırgınlıklar olabilir dargınlıklar olabilir ancak bunları aşmak mümkündür. Çünkü biz biriz ve bir bütünüz. Samimiyeti ve tevazuyu asla elden bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız. Milletimizle el ele vererek Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye demeye devam edeceğiz. Bu partilerde bulunan kardeşlerimiz kimin hizmet ettiğini, kimin milletin derdi ile dertlendiğini bir kez daha gördüler. 2023 hedefine hep birlikte el ele yürümeye devam edeceğiz” dedi.

SAMİMİ VE İÇTEN ÇALIŞMALARI ETKEN OLDU”

Katılımcılar ise geçiş nedenlerini dikkat çeken şu sözlerle ifade ettiler: “Şahinbey İlçe Başkanı ve İlçe Teşkilatının halka hizmet esaslı samimi ve içten çalışmaları bizlerin AK Parti’ye geçişinde çok önemli bir etken oldu”



ROZETLERİ TAHMAZOĞLU VE TEKE TAKTI

AK Parti’ye geçiş yapan diğer parti yetkililerine sembolik olarak Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke rozetlerini taktılar.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.haber7.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.