Ali Sunal yeni yaşını ailesiyle kutladı

Türk Sinemasının efsane oyuncularından Kemal Sunal’ın oğlu oyuncu Ali Sunal 44. yaşına bastı. 2018 yılında Nazlı Kurbanzade ile nikah masasına …

Ali Sunal yeni yaşını ailesiyle kutladı
23.09.2021
A+
A-

Türk Sinemasının efsane oyuncularından Kemal Sunal’ın oğlu oyuncu Ali Sunal 44. yaşına bastı. 2018 yılında Nazlı Kurbanzade ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu doğum günü pastasını da ailesiyle kesti. Mutlu aile o anları sevenleriyle paylaştı.

“DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ”

Ali Sunal gönderisine, “13.15’te ben doğdum bugün. (22 Eylül) Yaşadığım bunca yılın bana doğum günü hediyesi işte bu fotoğrafta… Artık her yaş başka heyecanlar bekliyor beni. Allah’ıma şükürler olsun” mesajını yazarken eşi Nazlı Kurbanzade, ‘Canım Ali iyi ki doğdun. 4 kişilik ailemiz, huzurumuz, sağlığımız, heyecanımız, mutluluğumuz daim olsun, hep birlikte olsun. Seni çok seviyoruz’ notunu düştü.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.