Antalya’da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü

Konaklı Mahallesi’nde K.E.Ç. (45) yönetimindeki otomobil, kendisini sollayan Y.U’nun (49) kullandığı otomobille çarpıştı. Kazada Y.U …

Antalya’da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü
20.09.2021
A+
A-

Konaklı Mahallesi’nde K.E.Ç. (45) yönetimindeki otomobil, kendisini sollayan Y.U’nun (49) kullandığı otomobille çarpıştı.

Kazada Y.U, yönetimindeki araçta bulunan P.Ü. ve H.D. yaralandı. Sağlık ekiplerince Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan H.D. yaşamını yitirdi. Çarpmanın etkisiyle alev alan otomobildeki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Hatalı sollama yaptığı belirtilen ve jandarma ekiplerince gözaltına alınan sürücü Y.U. sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.haber7.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.