Arsenal, Zeki Çelik’i istiyor

Fransa’nın Lille takımında futbol hayatını sürdüren ve gösterdiği istikrarlı performans ile göz dolduran milli futbolcu Zeki Çelik’e Arsenal …

Arsenal, Zeki Çelik’i istiyor
08.04.2021
A+
A-

Fransa’nın Lille takımında futbol hayatını sürdüren ve gösterdiği istikrarlı performans ile göz dolduran milli futbolcu Zeki Çelik’e Arsenal talip oldu.

İngiliz basını Premier Lig devi Arsenal’in teknik direktörü Mikel Arteta’nın milli futbolcumuzu yaz transfer dönemi için listesine eklediğini yazdı.

Maddi açıdan şartların uygun olması durumunda Zeki Çelik’in önümüzdeki sezon Londra ekibinin kadrosunda olabileceğinden bahsedildi.

BU SEZON DA PERFORMANSI BEĞENİLDİ

İstanbulspor’dan 2018 yılında Lille transfer olan 24 yaşındaki sağ bek, bu sezon Fransız ekibiyle çıktığı 22 maçta 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.