Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar’dan gündeme ilişkin önemli açıklamalar

Türkiye’nin gurur projelerinden TB-2 SİHA’nın mimarlarından, Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, canlı …

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar’dan gündeme ilişkin önemli açıklamalar
15.09.2021
A+
A-

Türkiye’nin gurur projelerinden TB-2 SİHA’nın mimarlarından, Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, canlı yayında gündemi değerlendiriyor. 

Ahmet Hakan’ın CNN Türk’te yayınlanan tarafsız bölge programına konuk olan Bayraktar önemli açıklamalarda bulunuyor. Selçuk bayraktar’ın konuşmalarından satır başları şu şekilde:

(15 yıl önceki video ile ilgili) Ben o dönemler yurt dışında bir araştırma görevlisiydim. Ürettiğimiz o teknoloji robot bir uçaktı. Akıncı’da yüzlerce bilgisayar var, söz konusu videodaki uçakta bir bilgisayar vardı. Bin kat daha büyük bir uçak. Aslında bunun özünde bir fark yok. Önemli olan bu teknolojiyi üretebilmek. Montajda bir şey ancak aslolan bu teknolojiyi üretebilmek. 

AYRINTILAR GELİYOR…

KAYNAK: HABER7
Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.haber7.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.