Beşiktaş-Ankaragücü maçının muhtemel 11’leri

Süper Lig’in 35. haftasında şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş, evinde başkent temsilcisi Ankaragücü’nü ağırlayacak. Vodefone Park Stadı’nda …

Beşiktaş-Ankaragücü maçının muhtemel 11’leri
16.04.2021
A+
A-

Süper Lig’in 35. haftasında şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş, evinde başkent temsilcisi Ankaragücü’nü ağırlayacak.

Vodefone Park Stadı’nda oynanacak mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetecek. Saat 19:00’da oynanacak mücadele beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ligde Fenerbahçe ve Kasımpaşa karşısında yaşadığı puan kayıplarının ardından oynadığı Aytemiz Alanyaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarını kazanarak 70 puana ulaşan lider Beşiktaş, ikinci Fenerbahçe’nin 4, üçüncü Galatasaray’ın ise 8 puan önünde bulunuyor.

MKE Ankaragücü ligde oynadığı 32 maçta 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 16 mağlubiyet ile topladığı 36 puanla averajla 13. sırada yer alıyor.

MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, NSakala, Josef, Atiba, NKoudou, Oğuzhan, Ghezzal, Larin

Ankaragücü: Korcan, Kitsou, Kulusic, Sarlija, Pinto, İbrahim, Voca, Alper, Paintsil, Geraldo, Emre Güral

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.