Beştepe’den ‘128 milyar dolar’ açıklaması: Kaybolan tek 1 kuruşumuz dahi yok

Muhalefetin Merkez Bankası rezervlerinin harcanmasıyla ilgili iktidara yönelttiği “128 milyar dolar nerede?” sorusu gündemdeki yerini koruyor …

Beştepe’den ‘128 milyar dolar’ açıklaması: Kaybolan tek 1 kuruşumuz dahi yok
16.04.2021
A+
A-

Muhalefetin Merkez Bankası rezervlerinin harcanmasıyla ilgili iktidara yönelttiği “128 milyar dolar nerede?” sorusu gündemdeki yerini koruyor.

Son olarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ‘128 milyar dolar’ tartışmasına sosyal medya hesabı Twitter’dan yanıt verdi.

Paylaşımını, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun bu sabahki 128 milyar dolar açıklamaları üzerinden yapan Altun, “128 Milyar Dolar Kayıp’ iftirasına karşı ısrarla hakikati söylemeye devam edeceğiz. Kaybolan tek 1 kuruşumuz dahi yok. Tüm işlemler ve rakamlar şeffaf bir şekilde ortadadır. Türkiye, tüm yalan ve iftira kampanyalarına rağmen istikrarla büyüyecek!” ifadelerini kullandı.

Altun’un paylaşımı şu şekilde:

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.