CHP’den İzmir’deki semazen skandalına ‘modern dans’ savunması

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakının aday sayısı konusuna …

CHP’den İzmir’deki semazen skandalına ‘modern dans’ savunması
18.09.2021
A+
A-

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakının aday sayısı konusuna değinen Öztrak, “Genel Başkanımız da Sayın Meral Akşener de bu konuda fikirlerini ifade ederken bu konunun millet ittifakının iktidarının önünü tıkamayacağını açık seçik söylüyorlar. Millet İttifakı içinde bu konular sorun yaratmaz” ifadelerini kullandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen gecede üzeri çıplak dansçının semazen temalı dans gösterisine yönelik tepkilere de yanıt veren Öztrak, İzmir Büyükşehir Belediyesinin açıklamasının referans alarak, “Bu sema falan değil modern dans” dedi.

KAYNAK: HÜRRİYET GAZETESİ
Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.haber7.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.