Çok şiddetli geliyor! 3 gün sağanak yağış var

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün (MGM) son hava tahmin raporunu yayınladı. Son değerlendirmelere göre, kuzey kesimlerin parçalı ve yer yer çok …

Çok şiddetli geliyor! 3 gün sağanak yağış var
10.10.2021
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün (MGM) son hava tahmin raporunu yayınladı. Son değerlendirmelere göre, kuzey kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu olması tahmin ediliyor.

3 GÜN SÜRECEK

Pazar günü, İstanbul, Kocaeli, Kırklareli, Balıkesir, Çanakkale, Yalova, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Sinop’ta sağanak yağış görülecek.

Pazartesi günü, İstanbul, Kocaeli, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale’de yağmur yağacak.

Salı günü; Marmara, Ege ve Akdeniz Bölgesi’ndeki birçok il yağmura teslim olacak.

Bu iller şöyle;

“İstanbul, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Burdur, Isparta, Denizli, Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Düzce, Bolu, Zonguldak, Sakarya.”

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklığın genellikle mevsim normalleri civarında, güney kesimlerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği bekleniyor.

RÜZGAR: Rüzgarın ise kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.