Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’den ayrıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 76. Genel Kurul görüşmelerine katılmak üzere bulunduğu New York’taki temaslarını tamamlayarak ABD’den ayrıldı …

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’den ayrıldı
23.09.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 76. Genel Kurul görüşmelerine katılmak üzere bulunduğu New York’taki temaslarını tamamlayarak ABD’den ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 76. Genel Kurulu’na katılmak üzere geldiği New York’tan “TC-TRK” uçağı ile İstanbul’a gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı’nda (JFK) Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan, Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu ve diğer yetkililer uğurladı.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da İstanbul’a gitti.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.