Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Ayrıntılar geliyor…Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: Özgür ve sorumlu milli basın, milletimizin aydınlık yarınlara …

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
15.09.2021
A+
A-

Ayrıntılar geliyor…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Özgür ve sorumlu milli basın, milletimizin aydınlık yarınlara ulaşmasındaki en önemli unsurlardan biridir.

Anadolu basını demokrasinin beslenmesi bakımından hayati öneme sahiptir.

Ülkemizin dört bir yanında dişini tırnağına takarak emek veren medya çalışanlarının her birine teşekkür ediyorum.

Medyamızın yüz akları, tüm değerleri, tarihi ve kültürüyle milletini aşağılayan mankurtlar değil, bu ülkeye hizmet etmeyi en büyük şeref kabul edenlerdir.

Terör mücadele, Kıbrıs çıkarması, 15 Temmuz gibi kritik dönemlerde basının olumlu yaklaşımı tarihimize şanla şerefle kaydolmuştur.

Aynı şekilde 27 Mayıs Yassıada yargılamaları, 12 Eylül, 28 Şubat gibi dönemlerde milletinin yanında değil de darbecilerin yanında yer alanlar, ülkemizin kara kaplı defterine mimlenerek işlenmiştir. Gazeteci, sıfatlı haysiyet cellatlarını unutmadı, unutmayacak.

Topraklarımıza saldırılarla sahip olamayanlar ruhumuzu işgal etmek için dışarıdan ve içeriden nice yöntemlere başvurdular.

Tek parti faşizmi, darbeler, ekonomik krizler zorlu mücadelenin farklı dönemlerdeki tezahürleridir.

Ekonomisi birkaç spekülasyonla yerle yeksan olan, güvenliği 3-5 teröristle tehlikeye düşürülebilen, sanayisi dışarıya bağımlı, her tarafı lime lime dökülen Türkiye ile yanıp tutuşanlar hala mevcut. Ama hamdolsun, Allah’ın yardımı ve milletimizin desteğiyle bu tuzakların tamamını bozduk.

İki asırdır defalarca sergilenen oyunların artık işe yaramadığı Türkiye gerçeğini hazmedemeyenlerin kimi zaman açık kimi zaman gizli faaliyetlerini bir bir açık ettik.

Göçten iklim değişikliğine terörden salgın krizine kadar her yeni sınava da kendilerini gelişmiş olarak nitelendirenlerin ne kadar zayıf oldukları anlaşıldı. Verdiğimiz başarılı imtihanla hesaplar yeniden yapılmaya başladı. Güçlü ve büyük Türkiye’nin en önemli durağı 2023’teyiz. Ülkemizi küresel sistemin yeniden yapılanmasının dışına itmek için son umudu, 2023’te eski Türkiye’yi yeniden hortlatmaktadır. İnşallah bu defa da başaramayacaklar.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.yenisafak.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.