Davutoğlu Kayseri’de STK ve muhtarlarla buluştu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kayseri’de STK’lar ve muhtarlarla buluştu. Konuşmasında iktidarın ekonomi politikasını eleştiren …

Davutoğlu Kayseri’de STK ve muhtarlarla buluştu
08.10.2021
A+
A-

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kayseri’de STK’lar ve muhtarlarla buluştu. Konuşmasında iktidarın ekonomi politikasını eleştiren Davutoğlu “FED kararlarını gerekçe gösteriyor cahil Merkez Bankası Başkanı, diyor ki “FED dolayısıyla Türk lirası değer kaybetti”. Peki dünya paraları sadece yüzde 2 değer kaybetti bir ay içinde, Türk lirası yüzde 6 değer kaybetti sizin yanlış politikalarınız yüzünden” dedi.

Türk parasının değer kaybettiğine vurgu yapan Davutoğlu, “Dış mihrak” diye diye dış mihrakların Türkiye’ye yapamayacağı kötülüğü yaptılar. Dünyada değeri en çok düşen para birimi haline geldi Türk lirası. Dış mihrak bunu ister, Türk lirasının değerinin düşmesini ister” diye ekledi.

Konuşmasında Erdoğan’ın 28 Şubat ile ilgili sözlerini de değerlendiren Davutoğlu, “28 Şubat gibi bir karanlık dönemi kimse Türkiye’ye bir daha getiremeyecek. Ama bunun teminatı Erdoğan değildir. Erdoğan 28 Şubat dönemini gösterip şunu demeye çalışıyor: Bütün yolsuzlukları, yoksullukları, yasakları unutun yoksa 28 Şubat gelir” şeklinde konuştu. Davutoğlu sözlerine “Biz de şunu söylüyoruz Sayın Erdoğan, inşallah 28 Şubat bir daha gelmeyecek ama sizin yolsuzluk düzeniniz, sizin yoksulluk düzeniniz, sizin yasaklar düzeniniz kesinlikle gidecek!” diyerek devam etti.

Biden ile çay içemediği için Soçi’ye Putin’in ayağına gidip yanında Bakan götüremeyenler Türkiye’de milliyetçilik taslayamaz.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.