Ece Erken oğlunun doğum gününü kutladı

Ünlü sunucu Ece Erken, 2014 yılında Serkan Uçar’la hayatını birleştirmiş, bu evlilikten Eymen adındaki oğullarını kucaklarına almışlardı. Ancak …

Ece Erken oğlunun doğum gününü kutladı
07.04.2021
A+
A-

Ünlü sunucu Ece Erken, 2014 yılında Serkan Uçar’la hayatını birleştirmiş, bu evlilikten Eymen adındaki oğullarını kucaklarına almışlardı. Ancak çiftin ilişkileri uzun soluklu olmamış, bir yıl sonra boşanmışlardı.

Sosyal medya hesabından oğlunun doğum gününü kutlayan Erken, paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü:

“YOL ARKADAŞIM”

“Benim gözümün nuru, can, yol, hayat arkadaşım… 7 Nisan… 7’den gün alıyorsun, ne çabuk geçti 6 yıl ama dolu dolu. Her anını yakalayabildiğim, beraber geçirebildiğim için şükürler olsun.


“AİLEMİN HAKKINI ÖDEYEMEM”

Tek başıma büyüttüm gibi gözükse de anneciğimin, babacığımın hakkını ödeyemem. Allah onlardan razı olsun. Beni, bizi hiç yalnız bırakmadılar. Abiciğim ve ailesi uzaktan da olsa hep destekti ve 6 yaşına getirdik Eymenikoyu… Oğlum ve tüm çocuklar daha nice mutlu ve sağlıklı yıllar geçirir inşallah.

“MÜKEMMEL BİR ANNE DEĞİLİM”

Rabbimin değerli emaneti oğluma belki mükemmel bir anne değilim ama elimden geldiğince iyi bir anne olmaya çalıştım ve çalışacağım.. İyi ki doğdun canım oğlum”

 

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.