Elçin Sangu’dan yeni poz

Barış Arduç ile başrollerinde yer aladığı ‘Kiralık Aşk’ dizisindeki kızıl saçlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Elçin Sangu, imaj …

Elçin Sangu’dan yeni poz
07.10.2021
A+
A-

Barış Arduç ile başrollerinde yer aladığı ‘Kiralık Aşk’ dizisindeki kızıl saçlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Elçin Sangu, imaj değişikliğine gitmiş saçlarını sarıya boyatmıştı.

Yeni başlayacak olan “Yalancılar ve Mumları” dizisinden bahseden Elçin Sangu, saçını yeni projesi için boyadığını söylemişti.

YÜZÜ DE DEĞİŞİK

Sosyal medyada aktif olan güzel oyuncu, son olarak spor tarzını Instagram hesabının paylaştı. 35 yaşındaki güzel oyuncunun 8,1 milyon takipçili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yüzünde görünen değişim ise takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.