Frankfurt – Fenerbahçe UEFA Avrupa ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Vitor Pereira döneminde sezonu açan Fenerbahçe’nin ligdeki yükselişine Sivasspor dur derken, sarı-lacivertli ekip UEFA Avrupa Ligi’nde ise …

Frankfurt – Fenerbahçe UEFA Avrupa ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
14.09.2021
A+
A-

Vitor Pereira döneminde sezonu açan Fenerbahçe’nin ligdeki yükselişine Sivasspor dur derken, sarı-lacivertli ekip UEFA Avrupa Ligi’nde ise Frankfurt karşısında galip gelmek istiyor.

Uzun bir zaman sonra UEFA Avrupa Ligi’nde yer almaya hazırlanan Fenerbahçe, iyi bir performans sergilemek istiyor.

Yeni transferlerle döneme hızlı bir başlangıç yapan Kanarya’nın maçını izlemek isteyenler ise zaman ve saat bilgisi araştırıyor.

Futbolseverler temsilcimizi desteklemek için, “Frankfurt – Fenerbahçe UEFA Avrupa ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?” sorusunu gündeme getirdi.

Peki, Frankfurt – Fenerbahçe UEFA Avrupa ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FRANKFURT – FENERBAHÇE UEFA AVRUPA LİGİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Frankfurt – Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı, 16 Eylül 2021 Perşembe günü oynanacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak. Bu heyecan dolu karşılaşma Frankfurt’da, Deutsche Bank Park Stadyumu’nda oynanacak.

FRANKFURT – FENERBAHÇE UEFA AVRUPA LİGİ MAÇI HANGİ KANALDA?

Eintracht Frankfurt – Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı Exxen platformundan naklen yayınlanacak. Sporseverler bu mücadeleyi şifreli olarak izleyebilecek.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.