Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki maddeleri dikkatlice okuyunuz.

“Gizlilik Politikası” kullanıcıların gizliliğini korumak ve bilgi temininde güvenli bir deneyim sağlamak için tasarlamış olup, kullanıcıların onayı olmadan kişisel bilgileri kullanılmayacak, kişisel bilgilerin kullanılmasında, tamamen uluslararası alanda kabul edilen mahremiyet koruma standartlarına uyulacak ve kullanıcıların vermiş olduğu bilgilerin güvenliğini sağlamaya yönelik olarak gelişen teknolojiye uygun teknik önlemlerle desteklenecektir.

Bilgi Toplama ve Kullanımı:

www.bugunhaberler.com internet sitesinin sunduğu ürün yada hizmetlerden faydalanmak istediğinizde sizden edinilen bilgilerdir. www.bugunhaberler.com internet sitesi size ait olan bilgileri birleştirme ve aşağıda sayılan aynı gizlilik içerisinde muhafaza edebilir.

Ancak internet üzerinden iletilen kişisel bilgilerin gizliliği konusunda mutlak bir garanti verilmesinin söz konusu olmaması sebebiyle internet üzerinde kişisel bilgilerini iletilirken kullanıcılara mümkün olan en üst düzey tedbir almalarını tavsiye ediyoruz.

Elektronik güvenlik konusunda gerekli tedbirleri aldığını beyan eder ve sisteme 3.kişiler tarafından elektronik ortamdan saldırı olması halinde verilere ulaşılmasının önüne geçmek adına gerekli her türlü adımı atacağını taahhüt eder.

Mevcut durumda pasif olan üyelik sisteminde siteye kayıt olduğunuzda sizden isim e-posta vs. gibi bilgiler istenir ve siteye kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yaptığınızda artık bizim için sıradan bir ziyaretçi değil sitemizin tanıdığı bir kullanıcı olursunuz ve www.bugunhaberler.com internet sitesi size ait olan kullanım bilgilerini de bünyesinde barındırabilir.

3.kişiler tarafından siber saldırı gerçekleşmesi sonucunda herhangi bir Üye’ye dair bilgilerin çalınması, sistemden silinmesi veya değiştirilmesi halinde bugunhaberler.com sorumlu değildir.

Kullanıcı Verileri

Bugunhaberler.com , uygulama kullanıcılarının kişisel bilgilerini 3. kişilerle paylaşmamaktadır. Cihaz bilgisi sadece Haber Bildirimleri için cihaza haber göndermek için kullanılmaktadır. Bu bilgi hiç bir gizlilik durumunu ihlal etmemekle birlikte uygulama kaldırıldığında geçerliliğini yitirmektedir.

Gizlilik ve Güvenlik

Kullanıcılara ait olan bilgiler sizlerin güvenliği için sitemiz çalışanlarına da kısıtlanmış durumdadır ve sadece ürün ve hizmetle ilgili kullanıcı bilgileri gerekli olduğu durumlarda gerekli kısımlara yetkili personelin erişimi mümkün kılınır.