Gölcük Tabiat Parkı’na tatilci akını

Bolu’nun önemli turizm merkezlerinden olan Gölcük Tabiat Parkı, ziyaretçi akınına uğruyor. Sonbahar aylarında ayrı bir güzelliğe bürünen park …

Gölcük Tabiat Parkı’na tatilci akını
10.10.2021
A+
A-

Bolu’nun önemli turizm merkezlerinden olan Gölcük Tabiat Parkı, ziyaretçi akınına uğruyor.

Sonbahar aylarında ayrı bir güzelliğe bürünen park, hafta sonunu değerlendirmek isteyen vatandaşlarla doldu.

Güneşli havayı fırsat bilenler parka akın ederken, o anları çektikleri fotoğraf kareleri ile ölümsüzleştirdi.

Tatillerini yeşilliğin içinde geçirmek isteyenler, güneşli havada göl çevresinde tur atarak keyifli anlar yaşadı.

“BU SENE ÇOK YOĞUNDU”

Gölcük Tabiat Parkı’nda işletmeci olan Mutlu Kabacık, “Bolu sonbahara güzel ev sahipliği yapıyor. Ağaçlar yavaş yavaş sararmaya başladı. Hafta sonu özellikle pazar günleri yoğun ilgi var.

İl dışından çok gelen insanlar oluyor. Bu sene çok yoğundu. Özellikle pandemiden sonra insanlar kendisini sokağa attı. Çok yoğun bir sezon geçirdik. Yavaş yavaş da kış sezonuna geliyoruz.” dedi.

“GÜZEL HAVAYI FIRSAT BİLDİK”

Hafta sonu tatili için Tekirdağ’dan arkadaşlarıyla birlikte Gölcük’e gelen Osman Gülhan ise “Buraya ikinci gelişimiz. Burayı diğer yerlerden güzel bulduğumuz için hafta sonu gelelim dedik. Havayı fırsat bildik” ifadelerini kullandı.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.