Günlük burç yorumları (15 Nisan 2021)

Astrolog Murat İpek’ten 15 Nisan 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları …

Günlük burç yorumları (15 Nisan 2021)
15.04.2021
A+
A-

Astrolog Murat İpek’ten 15 Nisan 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

Bugün abartılı bir gün

Her şeyi büyüten Jüpiter, Güneş ile güzel bir görünümdeler. Savurganlık ve abartıdan kaçınmak gerek.

(MURAT İPEK / [email protected])

Koç

Sevgili Koçlar, sakinlik pek size göre değildir biliriz, bugün sosyal çevreniz ile alacak verecek para konuları gündeminizde olabilir, siz yine tatlı tatlı çözmeye bakın derim.

Boğa

Köşenize çekilip biraz huzura ihtiyacınız var gibi, ancak iş güç kariyer konuları bugün siz kaçtıkça peşinizden kovalayacak gibi duruyor, kaçan keyfinizi güzel bir yemek yerine getirebilir ne dersiniz?

İkizler

Sevgili ikizler, bir şeyleri düzenlemek toparlama organize etmeye çalışmaktan yorulmuş olabilirsiniz, eğer mümkünse azıcık mola verin ve sonra devam edin, nitekim dalgınlığa müsait bir gün.

Yengeç

Sevgili yengeçler, bugün kendinizi biraz yalnız ve her konuyla tek başınıza mücadele etmek zorundaymışsınız gibi hissedebilirsiniz, sıkmayın canınızı belki iş güçle ilgili güzel gelişmeler olur ve keyfiniz yerine gelir.

Aslan

“Hey yıllar yenilmedim size!” dediğinizi duyar gibiyim, sosyal çevreniz ile bugün bir arada olup vakit geçirebilirsiniz, siz yine de hararetli konuşmalardan kaçının ve keyifli vakit geçirmeye bakın, size iyi gelecek.

Başak

Sevgili Başaklar, gündeminiz de iş ve kariyer konuları var, peki buna şaşırdık mı? Pek tabii ki hayır. Lütfen kendinize biraz vakit ayırıp dinlenmeye bakın, endişeleriniz bir yandan iş bir yandan iyice yordunuz kendinizi.

Terazi

Sevgili Teraziler, bugün geleceğe yönelik planlar yapma isteğiniz ön planda gibi gözüküyor, yine sonuçlanmasını beklediğiniz davalar veya avukatlarınız ile yapacağınız görüşmeler gündemi doldurabilir.

Akrep

Biliyoruz ki değişim dönüşüm sizin işiniz, bugün birkaç krizi yönetmek zorunda kalabilirsiniz ancak tavır ve konuşmalarınızda temkinli olmakta fayda var, dert onlarda derman sizde.

Yay

Sevgili Yaylar, sizler özgür bir kuş gibi kanatlanmak isterken, bir yandan yakın çevreniz bir yandan çalışma ortamınız kollarınızdan çekiştirebilir, sakinliği koruyun ve sağlığınıza dikkat edin.

Oğlak

Sevgili oğlaklar, bugün biraz gergin misiniz? Önünüze kim çıkarsa nasibini alacak gibi duruyor, aman sakin, özellikle sevgilinizle, çocuklarınızla gerilmemeye dikkat edin.

Kova

Size surat asmak hiç yakışmıyor, ailevi meseleleri üzerinize üzerinize geliyor gibi hissedebilirsiniz, hemen modunuzu düşürmeyin ve harcamalarınıza bugün dikkat edin.

Balık

Sevgili balıklar, keşke her şey hayalimizdeki gibi olsa değil mi?  Bugün yakın çevre ile iletişime dikkat, söylemek istediğinizle ifade ettiğiniz farklı algılanabilir. İnat etmemeye gayret edin.

 

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.