Günlük burç yorumları (18 Eylül 2021)

Astrolog Murat İpek’ten 18 Eylül 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… 12 …

Günlük burç yorumları (18 Eylül 2021)
18.09.2021
A+
A-

Astrolog Murat İpek’ten 18 Eylül 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

12.00’den gece yarısına kadar Ay boşlukta

Eski işlerinize, yarım kalmış işlere sarılın ve bitirin.

(MURAT İPEK / [email protected])

Koç

Hayal kırıklığı yaşamamanız için bugün kendinizi mümkün mertebe özel hayatınızdan çok işe verin. Olmadı evinizi düzenleyin.

Boğa

Bugün önemli kariyer konuşmaları, planlamaları, iş ile ilgili hararetli laflar duyabilirsiniz. Siz sakin ve akılcı davranırsanız kazanırsınız.

İkizler

Uzun süreden sonra ilk defa “Evet ya her şey yolunda galiba” diyecekseniz gibi görünüyor. Emin olmadan güzel haberleri yaymayın ortalığa.

Yengeç

Aile büyükleriyle hoş sohbet etmek, onların varsa angarya işlerini halletmek için ideal bir gün. İster severek, ister mecbur kalarak yapın bitsin.

Aslan

Arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle konuşmalarınızda fazla atıp tutmamaya gayret edin derim. Sonra biliyorsunuz hurmalar tırmalar.

Başak

İş, güç, hazırlık, orayı topla, burayı derle… Bütün bir günü hizmetçi gibi geçirme potansiyeliniz hayli fazla. Bence bırakın her şeyi kaçın gidin.

Terazi

Kendinizi aleni aşk konusunda veya ilişkiler konusunda hayli güçlü ve iş bitirici hissedebilirsiniz. Ama Ay boşlukta, yeni bir şeylere kalkışmayın.

Akrep

Bugün incir çekirdeğini doldurmayacak mevzulara girip de var olan ilişkinizi sorgulayıp yıpratmayın, olur mu? Çenenizi tutmanız gerekebilir.

Yay

Bugün durup dururken ani bir aydınlanma yaşayıp “Tamam buraya kadar” diyerek hayatınızı değiştirecek adımlar atmaya kalkabilirsiniz. Yapmayın!

Oğlak

Paraya verin dikkatinizi ama Ay boşlukta, o nedenle yeni başlangıçlardan da uzak durun. Plan yapın ve yapacağınız işleri organize edin yeterli.

Kova

Önümüzdeki haftaya hazırlanmanız gereken şeyler varsa hazırlık yapmanız için ideal bir gün yaşayabilirsiniz. Çalışın ve toparlayın işlerinizi.

Balık

Kararsız kalıp “O mu, bu mu?” diye ortalıkta dolaşabilirsiniz. Yeni bir şeylere kalkışmadığınız sürece kararsız bir şekilde dolanmanızda hiç sakınca yok.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.