Günlük burç yorumları (20 Mart 2021)

Astrolog Murat İpek’ten 20 Mart 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları …

Günlük burç yorumları (20 Mart 2021)
20.03.2021
A+
A-

Astrolog Murat İpek’ten 20 Mart 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

Yüklerden kurtulalım

Bugün biraz hayatın fazla yüklü olduğunu ve yorulduğumuzu hissedebiliriz. Merak etmeyin bugüne özel.

(MURAT İPEK / [email protected])

Koç

Zihninize söz geçirebildiğiniz takdirde kişisel hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak bir dönemden geçiyorsunuz. Yakın çevre üyelerinizle ilgili meseleler gündeminizi meşgul edebilir.

 

Boğa

Canım boğalar tam da sevdiğiniz konular. Bu dönemde kendinizi sık sık para hesabı yaparken bulabilirsiniz. Gelirlerinizi artırmanın yeni yolları üzerine kafa yorabilirsiniz. Yorun!

 

İkizler

Yeni başlangıçlar yapma kararı alabilirsiniz. Dış görünüşünüzde yapacağınız ufak tefek değişikliklerden olumlu sonuç alabilirsiniz. Vur deyince öldürmeyin, operasyon demedim.

 

Yengeç

Çevrenizdeki kişilerin gizli düşmanlıklarını fark edebilirsiniz. Geçmiş üzerine düşünebilir, biraz nostalji yapabilirsiniz. Ama düşman konusuna dikkat edin bu aralar.

 

Aslan

Bol bol sosyalleşmek isteyeceğiniz bu dönemde yeni arkadaş çevrelerine girebilirsiniz. Hedefleriniz ve yaşam amaçlarınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Cesur olun.

 

Başak

Yeni iş başvurularınız ve iş görüşmeleriniz için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Meslek hayatınızda yaratıcılığınızı çıkarın ortaya. Atı alan Üsküdar’ı geçiyor bile.

 

Terazi

Yurt dışı bağlantılı işlerinizle daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Veya önünüze bir kapı açılabilir. Hukuki meseleleriniz varsa belirsizliklerle karşılaşabilirsiniz.

 

Akrep

Bugün canım akreplerim,  kredi, borç arayışına girebilirsiniz. Maddi desteğe ihtiyacınız olabilir. Bir hayalinizi gerçekleştirmek için kredi çekebilir, yatırım yapabilirsiniz. Acele etmeyin.

 

Yay

İlişkiniz varsa partnerinizle süregelen problemlerin çözümü için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Yalnızsanız yeni ilişkiler söz konusu olabilir. Ortağınız varsa işte ona dikkat.

 

Oğlak

Kendinize sağlıklı rutinler belirleyebilir, spora ve diyete başlamak için ideal, hadi artık toplayın kendinizi. Kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

Kova

Flört etmekten keyif alacağınız, kısmetinizin açık olacağı bir döneme giriyorsunuz. Çocuk beklentiniz varsa bu günler de destekleyici olacaktır. Hadi hayırlısı.

 

Balık

Canım balıklarım, taşınma, ev alma gibi konular gündeme gelebilir. Olmadı kapı pencere değiştirmeye bahar temizliğine kalkabilirsiniz. Yapın ama dağıtmayın kendinizi.

 

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.