Günlük burç yorumları (28 Mart 2021)

Astrolog Murat İpek’ten 16 Mart 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… Artık …

Günlük burç yorumları (28 Mart 2021)
28.03.2021
A+
A-

Astrolog Murat İpek’ten 16 Mart 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Artık olmayanı bırakma zamanı. 

Bugün 8 derece Terazi burcunda dolunay gerçekleşiyor. Israrcı olmamızın ne denli gereksiz olduğunu bugünlerde bir kere daha anlayacağız.

Koç

Sevgili koçlar bugün ilişkiler konusunda olmuyorsa bırakmayı öğrenebileceğiniz günlerden geçiyorsunuz. Kormayın bırakmak özgürleşmektir.

Boğa

Özellikle günlük hayatınızda ve iş arkadaşlarınız ve koşullarınız konusunda agresif kararlar verme durumunda kalabilirsiniz. Sakin olmaya gayret edin bugün.

İkizler

Geçmişe dönüp de “Ben onu sevmiştim o beni sevmemişti…” diye hesaplaşma içine girmenin neye, kime faydası var. Bitirin artık sayıklamayı.

Yengeç

Kendinizi nereye koysanız, olmamış gibi hissedebilirsiniz. Bugün nerede yanlış yaptım demenin zamanı değil. Ne yapacağım diyebiliyorsanız ne ala!

Aslan

Çözümden yana olduğunuz taktirde bugünün gerçekten kazananı siz olabilirsiniz. O nedenle daha pozitif olmanızda fayda var.

Başak

Tatlı başaklar, Maddi konularda değişimin tam zamanı. Kendinizi dövmeden bu değişimi yapabilirseniz kendinize inanılma büyük bir iyilik yapmış olursunuz.

Terazi

Bedeninizle, ruhunuzla barışmanızın artık zamanı geldi diyebiliriz. O nedenle kendi üzerinizde ne yapmak istiyorsanız karar verin ve yapın derim.

Akrep

Rüyalarınıza bugünlerde dikkat edin sevgili akrepler hem geçmişten hem de gelecekten haberci rüyalar görmeniz olası. Bu zamanları iyi değerlendirin.

Yay

Sevgili yaylar, Her açıdan kazalara dikkat etmeniz gereken bir gün hem duygusal hem fiziksel olarak kendinizi korumaya gayret edin. Her şeyin başı sağlık.

Oğlak

Canım oğlaklarım, bugünü derin derin düşünerek geçireceğiniz pek açık. Bırakın hayat üzerinizden su gibi akıp gitsin. Zaten hayat dediğimiz nedir ki? Bir hırka, biraz çorba.

Kova

Sevgili kovalar, bugün özellikle sizde aşk ve sevgi konularında temkinli olun takın kulaklığınızı ve sadece müziğinizi dinleyin derim. Sizden daha ne önemli olan ne var?

Balık

Sevgili balıklar, bugün size anlamlı gelen ne varsa sorgulayabilir ve bir kere daha kendinizi yapılandırmaya girişebilirsiniz. Kendiniz için en iyisini düşünün.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.