Günlük burç yorumları (7 Ekim 2021)

Astrolog Murat İpek’ten 7 Ekim 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… Saat 17 …

Günlük burç yorumları (7 Ekim 2021)
07.10.2021
A+
A-

Astrolog Murat İpek’ten 7 Ekim 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Saat 17:30’a kadar ay boşlukta

Venüs artık akrep burcunun cenderesinden bugün kurtuluyor. İlişkilerde çeşitlilik dikkatimizi çekecek.

(MURAT İPEK / [email protected])

Koç

Kendinizi eğer bugün görüşmeleriniz varsa iyi hazırlamaya bakın. Karşı taraf sizi anlatacaklarınızda sıkıştırabilir.

Boğa

Çekimserliği bırakın artık. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Çevrenizdekilerle kararlar aldığınız bir zamana giriyor olabilirsiniz.

İkizler

Bazı konularda güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu olabilir bugün. Dik durun ve iş bitirin.

Yengeç

Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilir, kendinizi fazla denetleme gereği duyacak olabilirsiniz. Daha sakin olmaya bakın.

Aslan

Çevrenizden gelebilecek yeni fikirlere kapalı olurken, işinizle ilgili bazı konularda aile baskısına maruz kalabilirsiniz.

Başak

Kazançlarınızla ilgili hoşnutsuzluk duymanız, sizin dışınızda gelişen koşullarınızdan kaynaklanıyor olabilir. Alınganlık yapmayın.

Terazi

İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Yavaş ve temkinli bir şekilde ilerleyerek sosyal hedeflerinize ulaşacaksınız.

Akrep

Birlikte çalıştığınız kişileri eleştirmek dost kaybetmenize neden olabilir bugün. O nedenle daha mülayim olmaya bakın.

Yay

Statü konusunda çok ısrarcı davranıyor, önünüze çıkan fırsatları görmüyor olabilirsiniz. Eski alışkanlıklarınızı bırakın gitsin. Değişin bu aralar derim.  

Oğlak

Kafanız allak bullak olabilir. Mümkünse çok fazla işlere bugün adamayın kendinizi. Ağırdan ilerleyeceğiniz bir gündesiniz.

Kova

Takıntılı yönlerinizin artık farkına varıp “Yeter bu iş buraya kadar” diyerek artık değişime başlamalısınız. Aslında kendinizi yorduğunuzu görün.

Balık

Çevrenizde iş, güç, kariyer vb. konularda hakkınızda manasız konuşmalar kulağınıza gelebilir. Oralı olmayın, kazanan siz olursunuz.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.