Hafize Sakız Anaokulu’na Kalite Yönetim ve İş Sağlığı belgesi

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Armutlu İlçesi okullarından Vilayetler Birliği Hafize Sakız Anaokulu’nun, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi …

Hafize Sakız Anaokulu’na Kalite Yönetim ve İş Sağlığı belgesi
01.10.2021
A+
A-

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Armutlu İlçesi okullarından Vilayetler Birliği Hafize Sakız Anaokulu’nun, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi’nin gereklerini aynı anda yerine getirerek belgeleri almaya hak kazandığını açıkladı.

Yapılan açıklamada, “Milli Eğitim Bakanlığı Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi’nin yaptığı denetimler sonucunda sistemin sorunsuz işlediğinin onaylanmasının ardından, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgeleri Vali Muammer EROL tarafından okul Müdürü Yıldız Arı’ya verildi. Hafize Sakız Anaokulu, Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı okullarımız arasında entegre olarak bu iki belgeyi bir arada alan ilk anaokulumuz olmayı başardı.” denildi.

Yalova Valiliği’nde düzenlenen törende, belge alan Vilayetler Birliği Hafize Sakız Anaokulu Müdürü Yıldız Arı’nın yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Dr. Uğur İnan, Şube Müdürü Ramazan Kayran, İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Koordinatörü Serkan Yavaşçaoğlu ve Kalite Yönetim Sistemi Baş Denetçisi Hakan Kurar hazır bulundu.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.