Hande Ünsal: Babamla hiç görüşmedim

Aynı zamanda söz yazarı ve besteci kimliğiyle adından söz ettiren Hande Ünsal, YouTube’da yayınlanan bir programa konuk oldu. Samimi …

Hande Ünsal: Babamla hiç görüşmedim
07.04.2021
A+
A-

Aynı zamanda söz yazarı ve besteci kimliğiyle adından söz ettiren Hande Ünsal, YouTube’da yayınlanan bir programa konuk oldu.

Samimi açıklamalarda bulunan şarkıcı, hayatıyla ilgili merak edilenlere cevap verdi.

“EVDE KONSER VERİYORUM”

Pandemi döneminde konser vermeyi çok özlediğini dile getiren sanatçı, “Elimde kolonya şişesi ile evdekilere konser veriyorum, o derece özledim düşünün.” şeklinde konuştu.

“KİLO TAKINTIM VAR”

“Kimsenin bilmediği gizli bir takıntın var mı?” sorusuna Ünsal, “49 kiloyum ve hala kendimi kilolu hissediyorum. Zaman zaman sanırım kendimde kilo takıntım var.” yanıtını verdi.

“BABAMLA GÖRÜŞMÜYORUM”

“Annene ve ailene olan düşkünlüğünü biliyoruz, babanla görüşüyor musun?” sorusu üzerine Hande Ünsal, “Bu yaşıma kadar babamla hiç görüşmedim. Ama bir kızgınlığım yok. Şimdi arasa tabii ki açar konuşurum, babadır sonuçta. Şu soruyu da sorarım tabii; ‘bu zamana kadar neden gelmedin?’ Her şeye rağmen, ‘hayatımda seni istemiyorum’ demem, gereken saygıyı gösteririm.” ifadelerini kullandı.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.