Hekimoğlu ve Orhan’nın çevirdiği oyun nasıl sona erecek?

Hekimoğlu 45. bölüm özeti, merak ediliyor. Orhan ile Hekimoğlu arasında kimin av kimin avcı olduğunun birbirine karıştığı anda Hekimoğlu hem …

Hekimoğlu ve Orhan’nın çevirdiği oyun nasıl sona erecek?
13.04.2021
A+
A-

Hekimoğlu 45. bölüm özeti, merak ediliyor. Orhan ile Hekimoğlu arasında kimin av kimin avcı olduğunun birbirine karıştığı anda Hekimoğlu hem vakayı çözmek için hem de Orhan ile arasındaki durumu açıklığa kavuşturmak için büyük aydınlanma yaşar. Mehmet Ali’nin istifasının etkileri hem ekip hem de Hekimoğlu üstünde devam etmektedir.

HEKİMOĞLU 45. BÖLÜM 1. FRAGMAN

45. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Hekimoğlu’nun 45. bölümü, 13 Nisan 2021 Salı günü saat 21.00’de Kanal D‘de izleyicisiyle buluşacak. Fakat öncesinde saat 20.00’de son bölümün tekrarı yayınlanacak. Hekimoğlu tüm bölümleri izlemek için kanalın Youtube sayfasını ziyaret etmek mümkün.

Hekimoğlu son bölüm neler oldu, göz atalım: Orhan, yıllardır lösemi ile mücadele eden genç hastası Nihat’a, kardeşi Mete’den ilik nakli yapmaya hazırlandığı an Mete beklenmedik şekilde hapşırır. Mete’nin vücudunda bir enfeksiyon olma ihtimalinden şüphelenen Orhan, kanserli abiye, enfeksiyonlu kardeşten ilik nakli yapma riskini almaz ve Hekimoğlu’ndan yardım ister. Küçük kardeşin hapşırmasına neyin neden olduğunu bulmak için kolları sıvayan Hekimoğlu ve ekibin vakayı çözmek için önünde 5 gün vardır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hekimoğlu 45. bölüm özeti: Başarılı bir karateci olan üniversite öğrencisi Merve Yaldız, antrenman esnasında önce öksürmeye başlar ardından da hiçbir darbe almamasına rağmen ağzından kan gelir. Apar topar hastaneye kaldırılan Merve ile Hekimoğlu ve ekibi ilgilenecektir. Kanamanın nerden geldiğini araştıran Hekimoğlu’nun işi, kızın bir düzelip bir bozulan sağlık durumu yüzünden hayli zor olacaktır. Bir de üstüne Merve’nin kontrolcü ve pimpirikli annesinin müdahaleleri eklenince genç kız ölümle burun buruna gelir.

HEKİMOĞLU 45. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.