İş adamı Yıldırım Demirören imaj değiştirdi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Demirören Medya Yatırımları Tic. AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve …

İş adamı Yıldırım Demirören imaj değiştirdi
07.10.2021
A+
A-

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Demirören Medya Yatırımları Tic. AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve Başkan Yardımcısı Meltem Demirören Oktay’ın katılımıyla Pera Palace Hotel’de protokol imza töreni düzenlendi.

YILDIRIM DEMİRÖREN’İN YENİ İMAJI BEĞENİLDİ

Törene Meltem Demirören Oktay ile katılan iş adamı Yıldırım Demirören’in yeni imajı dikkat çekti. Bir hayli zayıflayıp saç ektirdiği gözlenen Demirören’in formda hali katılımcılar tarafından beğenildi.

Foto: İş adamı Yıldırım Demirören’in önceki hali

Yerlikaya, İstanbul’da 2 milyon 791 bin öğrencinin 6 bin 852 okulda eğitimini sürdürdüğünü kaydederek, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nın kesintisiz devam etmesi için büyük gayret gösterildiğini ifade etti.

Kentte yılın 9 ayında 253 bin açık iş pozisyonuna 165 bin kişinin yerleştirildiğini anlatan Yerlikaya, nitelikli iş gücü önemine işaret etti.

Yerlikaya, İstanbul’da 239 mesleki teknik lise ve 48 çok programlı lisede 255 bin öğrencinin bulunduğunu dile getirerek, mesleki eğitim alanında Milli Eğitim Bakanlığı, İTÜ, İstanbul Sanayi Odası ve İstanbul Ticaret Odası arasında imzalanan protokole ilişkin bilgi verdi.

Demirören Medya’ya teşekkür eden Yerlikaya, “Medyanın gelecekte istihdam edeceği, ihtiyaç duyacağı en az 2 dil bilen pırıl pırıl gençleri inşallah İstanbul’umuzdan yetiştireceğiz.” dedi.

OKUL DEMİRÖREN MEDYA CENTER İÇİNDE EĞİTİM YAPACAK

Demirören Medya Yatırımları Tic. AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören de, medya sektörünün yeni teknolojiler, toplumun farklılaşan haber alma yöntemleri ve ihtiyaçlarıyla değiştiğini dile getirerek, “Mesleğin ilkeleri ve özü aynı kalsa da mecraları ve araçları çeşitlenmiştir. Bu mesleğin hak ettiği şekilde yapılması için çağı yakalayan, yabancı dil bilen, yeni medyayı takip eden dünya çapında gazetecilik yapabilecek gençlerin yetiştirilmesi gerektiği konusunda hem fikiriz. İşte bizim de hedefimiz medyanın dinamiklerini erken yaşlarda gözleme şansı yakalamalarını sağlayarak vizyoner, pırıl pırıl gençler yetiştirmektir.” diye konuştu.

Demirören, Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ilişkin şu bilgileri verdi:

“Yönetimde Milli Eğitim Bakanlığı ile Demirören Medya yöneticilerinin de yer aldığı okulumuz Eylül 2022’de Demirören Medya Center içinde eğitime başlayacaktır. Öğrencilerimiz lise çağındayken gelecekte çalışacakları iş yerlerini görme fırsatı yakalayacak, mesleğin deneyimli isimleriyle yakın temas kurabilecektir. Okulumuz LGS ile öğrenci alan ve pansiyon sistemi de olan bir devlet lisesidir. Gazetecilik, televizyonculuk, internet yayıncılığı gibi medyanın tüm dallarda akademik eğitim verilecektir. Yabancı kaynakları takip edebilen, dünyayla iletişim kurabilen, küresel anlamda gazeteciliğe uygun medya çalışanları yetiştirebilmek için okulumuzun ilk yılı yabancı öğretmenlerin de ders verdiği yabancı dil hazırlık sınıfı olacak. Öğrenciler kurumlarımızda staj yapabilecek, Demirören Medya yöneticilerinden ders alabilecek.”

Konuşmaların ardından Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Yıldırım Demirören ve Meltem Demirören Oktay protokolü imzaladı.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.