İstanbul merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 15 gözaltı

FETÖ’nün finans merkezi olduğu gerekçesiyle kayyum atanan Kaynak Holding’in eski yöneticilerinin kurduğu güvenlik şirketinin çalışanlarına …

İstanbul merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 15 gözaltı
22.09.2021
A+
A-

FETÖ’nün finans merkezi olduğu gerekçesiyle kayyum atanan Kaynak Holding’in eski yöneticilerinin kurduğu güvenlik şirketinin çalışanlarına İstanbul, Gaziantep ve Bursa’da operasyon düzenlendi. Operasyonda 16 şüpheliden 15’i yakalandı.

İstanbul merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ’nün finans merkezi olduğu gerekçesiyle kayyum atanan Kaynak Holding’in eski yöneticileri tarafından kurulduğu belirlenen bir güvenlik firmasında yöneticilik yapan ve çalışan 16 kişinin, örgütün sözde sorumlularıyla irtibatlı oldukları tespit edildi.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul, Gaziantep ve Bursa’da düzenlediği eş zamanlı operasyonda haklarında gözaltı kararı bulunan 16 şüpheliden 15’ini yakaladı.

Yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken, firari 1 kişi aranıyor.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.