İTÜ açıkladı: Prof. Şengör’e soruşturma açıldı

İTÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Celal Şengör’ün yayınlanan bir videosunda öğrencisini taciz ettiğini itiraf etmesi büyük tepkiye yol açmıştı …

İTÜ açıkladı: Prof.  Şengör’e soruşturma açıldı
19.09.2021
A+
A-

İTÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Celal Şengör’ün yayınlanan bir videosunda öğrencisini taciz ettiğini itiraf etmesi büyük tepkiye yol açmıştı.

Öğrencisinin ismini vererek taciz olayı anlatan Şengör sosyal medya üzerinden de eleştirilmiş aynı zamanda kadın örgütlerinin de tepkilerini almıştı.

Taciz itirafı sonrası açıklama yapmayan İTÜ sessizliğini bozdu. Üniversitenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “Taraflardan birinin mağdur olması ve korunması gereken özel hayatı nedeniyle idari soruşturma sonuçlanıncaya kadar kamuoyunu sabırlı olmaya davet ediyoruz. Olayın cezai yönü savcılık incelemesinde olup hukukun üstünlüğüne olan inancımız tamdır” denildi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.