Kitapyurdu hesap silme nasıl yapılır? Kitapyurdu hacklendi iddiası üyeleri endişelendirdi

Kitap tutkunlarının uğrak adresi olan Kitapyurdu üyelerinin kredi kartı ve kişisel bilgilerinin çalındığı söylentileri, sosyal medyada gündem …

Kitapyurdu hesap silme nasıl yapılır? Kitapyurdu hacklendi iddiası üyeleri endişelendirdi
22.02.2021
A+
A-

Kitap tutkunlarının uğrak adresi olan Kitapyurdu üyelerinin kredi kartı ve kişisel bilgilerinin çalındığı söylentileri, sosyal medyada gündem oldu. Bir kullanıcının, haberi olmadan hesabından alışveriş yapıldığını dile getirmesinin ardından platform üyeleri çareyi hesaplarını silmekte buldu.

KİTAPYURDU HACKLENDİ Mİ?

Ekşi Sözlük’te yer alan bir paylaşımda, kitapyurdu.com‘un siber saldırıya uğradığı ileri sürüldü.

Söz konusu hacklenme sonucunda 10 bine yakın hesabının kredi kartı ve kişisel bilgilerinin ele geçirildiği, bu hesapların Telegram başta olmak üzere çeşitli ortamlarda paylaşıldığı ifade edildi.

Kitapyurdu hesabından puanlarının harcanması yoluyla alışveriş yapıldığını gösteren bir e-posta aldığını dile getiren Ekşi Sözlük yazarı, alışveriş yapan kişinin kendi adresini ve telefon numarasını açık açık yazarak alışveriş gerçekleştirdiğini ve telefon numarası üzerinden iletişime geçtiğini söyledi.

KİTAPYURDU HESAP SİLME NASIL YAPILIR?

Kitapyurdu hesabının mobil uygulama üzerinden silinemediğini, internet tarayıcısından kitapyurdu.com‘a giriş yapmanız gerektiğini belirtelim.

‘Hesabım’ bölümüne giriş yaptıktan sonra, açılan sayfanın altında bulunan ‘Üyeliğimi İptal Etmek İstiyorum’ butonuna tıklayın.

Ekranın üstünde çıkan uyarı penceresindeki ‘Tamam’a tıklayarak hesabınızı silebilirsiniz.

KİTAPYURDU’NUN SAHİBİ KİM?

Kitapyurdu, okuyucu aradığı kitapları oturduğu yerden rahatça ve en uygun fiyata bulabilmesi, kitap-kültür dünyasında olan biteni takip edebilmesi amacıyla kuruldu.

Kitapyurdu 1985’ten beri Cağaloğlu Babıali’de kitabevi, yayınevi, dağıtımcılık, matbaacılık ve bilişim alanında faaliyet gösteren Repar Tanıtım İletişim Matbaacılık Limited Şirketi’ne aittir.

Kitapyurdu, okuyucu-yayıncı-dağıtıcı problemlerini teknolojiyle çözeblmeyi ve ihtiyaçlara cevap verebilmeyi amaçlıyor.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.