Maske takmayanlara hakaret eden Kerem Bürsin, özür diledi

“Sen Çal Kapımı” dizisinde Hande Erçel’le başrolü paylaşan Kerem Bürsin, rol arkadaşıyla Instagram üzerinden yaptığı canlı yayında maske …

Maske takmayanlara hakaret eden Kerem Bürsin, özür diledi
07.04.2021
A+
A-

“Sen Çal Kapımı” dizisinde Hande Erçel’le başrolü paylaşan Kerem Bürsin, rol arkadaşıyla Instagram üzerinden yaptığı canlı yayında maske takmayanlara ilişkin ağır sözler sarfetti.

Çift, canlı yayında takipçilerinden gelen sorulara yanıt verirken konu pandemiye gelince tepki toplayan bir olay yaşandı. Maske takmayanlara hakaret eden Bürsin, şunları söyledi:

“Mesela bu kafelere gidiyorsunuz ya… Maskelerinizi de çıkarıyorsunuz ya Affedersiniz ama siz salaksınız… “I’m sorry” (üzgünüm) Salaksınız.. Ailelerinizi insanları bir düşünün.”

“DOĞRU VE HOŞ BİR TERCİH DEĞİLDİ”

Bürsin’in sözleri karşısında şaşıran Hande Erçel ise o anlarda sessiz kaldı. Bürsin’e ise sosyal medyadan tepki yağdı. Tepkilerin ardından özür dileyerek açıklama yapan Bursin şu ifadeleri kullandı:

Maalesef dün kullandığım ‘salak’ kelimesi doğru ve hoş bir tercih değildi. Bu yanlışım için özür dilerim. Son bir yıldır pandemi sürecindeyiz kimse için çok kolay geçmiyor ve bunu önleyecek, riski azaltabilecek tek şey maske takmak.

Günlük vaka sayısında dünyada ilk sıradayız. Eğer ki sosyalleşeceksek maske takmamız, sorumluluk almak demek. ‘Setler?’ diye soracaksınız. Senaryolardan dolayı maalesef oyuncular maske takamıyor.

Sahne arasında hep maske takıyoruz. Sürekli test oluyoruz. Mesela setimizde 5 vaka çıktı. Ben de, partnerim de pozitif olabilir. O yüzden yanlış kelimeyi kullandığım için özür dilerim. Lütfen maskemizi takalım.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.