Milli judocu Hilal Öztürk dünya üçüncüsü

İtalya’nın Olbia kentinde düzenlenen şampiyonada Manisa’nın milli judocusu +78 kiloda Hilal Öztürk, ilk turu maç yapmadan geçerken, ikinci …

Milli judocu Hilal Öztürk dünya üçüncüsü
10.10.2021
A+
A-

İtalya’nın Olbia kentinde düzenlenen şampiyonada Manisa’nın milli judocusu +78 kiloda Hilal Öztürk, ilk turu maç yapmadan geçerken, ikinci karşılaşmasında Meksikalı Priscila Martinez’i, çeyrek finalde Fransız Lea Fontanie’yi ipponla ile yenerek yarı finale yükseldi.

İPPONLA KAZANARAK DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Yarı finalde rakibi Fransız Coralie Hayme’ye yenilen Öztürk, bronz madalya müsabakasına kaldı. Venezuellalı rakibi Urdaneta’yla yaptığı karşılaşmayı ipponla kazanan Öztürk, sıkletinde dünya üçüncüsü oldu ve bronz madalyanın sahibi oldu.

BAŞKAN KAYDA’DAN KUTLAMA

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, İtalya’nın Olbia kentinde düzenlenen Gençler Dünya Judo Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü olan ve Türkiye’ye bronz madalya kazandıran Hilal Öztürk’ü tebrik etti.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.