MPİ 15 Eylül 2021 Şans Topu sonuçları: Şans Topu bilet sorgulama ekranı

Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından çekilişi yapılan ve canlı olarak yayınlanan Şans Topu’nda büyük ikramiyeyi kazandıran rakamlar merak …

MPİ 15 Eylül 2021 Şans Topu sonuçları: Şans Topu bilet sorgulama ekranı
15.09.2021
A+
A-

Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından çekilişi yapılan ve canlı olarak yayınlanan Şans Topu’nda büyük ikramiyeyi kazandıran rakamlar merak ediliyor.

Çekilişin hemen ardından Şans Topu sonuç sorgulama ekranı millipiyangoonline’da erişime açılıyor. Şans Topu’nda ikramiye kazandıran numaraları öğrenmek isteyenler, sonuç sorgulama sayfasını araştırıyor.

Peki şans topu kazandıran rakamlar hangileri, belli oldu? İşte 15 Eylül 2021 Çarşamba şans topu çekilişi sonuçları…

15 EYLÜL 2021 ŞANS TOPU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

15 Eylül 2021 tarihli Şans Topu çekilişi 20.00’de gerçekleştirilecek ve böylece Şans Topu sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erecek. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz haberimizde yer vereceğiz.

MİLLİ PİYANGO ŞANS TOPU BİLET SORGULAMA

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.