Nazlı Kayı, Hacı Sabancı’ya olan aşkını anlattı

Yıl sonunda Hacı Sabancı ile dünya evine girecek olan sosyetik isim Nazlı Kayı, bir dergi için özel bir çekim gerçekleştirdi. Kayı, düğününden …

Nazlı Kayı, Hacı Sabancı’ya olan aşkını anlattı
08.04.2021
A+
A-

Yıl sonunda Hacı Sabancı ile dünya evine girecek olan sosyetik isim Nazlı Kayı, bir dergi için özel bir çekim gerçekleştirdi. Kayı, düğününden aile olmaya, başarılı eğitim hayatından beslenme düzenine dek merak edilen her şeyi anlattı.

“MUHTEŞEM”

Daha önce kitaplarda okuduğu bu aşkı çok istediğini söyleyen Nazlı Kayı evlilikle ilgili, “Birine çok aşıksanız zaten verebileceğiniz nihai karar evliliktir. Ve bence evlilik kararı aldıktan sonra siz artık bir ailesiniz. Ailenize birini katıyorsunuz, bir aileye dahil oluyorsunuz. Bu muhteşem bir şey” dedi.

“ÇOCUK ŞART DEĞİL”

Hacı Sabancı ile ilişkisi için, “Birlikte her şeyi konuşuruz, aramızda saygı, güven ve büyük bir sevgi bağı var. Ben çok kalabalık, sevgi dolu bir ailede büyüdüm. Dilerim ileride benim de çocuklarım olur ama aile olmak için çocuk olması da şart değil. Birbirinize olan bağınız sizi zaten aile yapıyor.” diye konuştu.

“KARNIMDA KELEBEKLER UÇUŞUYOR”

Hacı Sabancı ile nasıl tanıştıklarını anlatan Nazlı Sabancı, ilk kez kalabalık bir arkadaş grubunda tanıştıklarını daha önce hiç tanışmadıklarını söyledi. Kayı, “Arkadaşlığımız başladıktan sonra her buluştuğumuzda heyecandan karnıma ağrılar giriyordu. Onu her gördüğümde vücudum aynı reaksiyonları vermeye başlayınca zaten anladım. Hala böyleyim bu arada. Onu görünce karnımda kelebekler uçuşuyor. Demek ki aşk böyle bir şey” diyerek Hacı Sabancı’ya olan aşkını anlattı.

SAAT 19:00’DAN SONRA YEMEK YEMİYOR

Beslenme düzeniyle ilgili çok disiplinli olduğunu söyleyen Nazlı Kayı, “Saat 19:00’dan sonra ağzıma asla lokma koymam. Cumartesi pazar ise serbestim, masaya gelen pizzadan da brownie’den de yerim. Hiç umursamam” dedi.

Yediklerinin çok lezzetli yiyecekler olduğunu sadece porsiyonlarının küçük olduğunu söyleyen Kayı, haftada üç gün kereviz sapı içtiğini, kereviz sapını bazen maydanoz, bazen zencefil ve limonla sıkıp içtiğini ve gün içinde ise mutlaka 2,5 litre su tükettiğini söyledi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.