O Ses Türkiye yeni sezon ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte yeni jüri üyeleri 2021

O Ses Türkiye 2021’in ilk fragmanı yayınlandı. Yeni sezon çekimleri hız kesmeden devam ederken yeni jüri kadrosu da belli oldu. Fenomen ses …

O Ses Türkiye yeni sezon ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte yeni jüri üyeleri 2021
27.09.2021
A+
A-

O Ses Türkiye 2021‘in ilk fragmanı yayınlandı. Yeni sezon çekimleri hız kesmeden devam ederken yeni jüri kadrosu da belli oldu. Fenomen ses yarışmasının yapımcısı , katıldığı bir programda, ‘nin yeni sezonda O Ses Rap yarışmasında yer alacağından dolayı O Ses Türkiye’de olmayacağını açıklamıştı. İzlenme rekorları kıran O Ses Türkiye’nin kardeş yarışma programı O Ses Rap, ‘de yayınlanacak.

O SES TÜRKİYE YENİ SEZON TANITIM

O SES TÜRKİYE NE ZAMAN BAŞLIYOR 2021?

Yeni sezon çekimlerini başladığı O Ses Türkiye’nin ilk bölümü 2 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 20.00’de TV8‘de izleyiciyle buluşacak.

Sunuculuğunu daha önce Alp Kırşan’ın yaptığı O Ses Türkiye’nin yeni sezonda sunuculuğunu Saadet Özsırkıntı üstlenecek.

2021 O SES TÜRKİYE JÜRİ ÜYELERİ KİMLER?

Geçtiğimiz sezonun jüri üyeleri Murat Boz, Hadise, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk olurken 2021 yılında jüri kadrosunda değişikliğe gidildi. Hadise’nin O Ses Rap’e transfer olmasıyla jüriye Ebru Gündeş ve Oğuzhan Koç dahil oldu.

Yeni sezonda O Ses Türkiye’nin jüri koltuğunda; Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç oturacak.

3 yıl önce de O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan Ebru Gündeş, bir kez şampiyonluk yaşamıştı.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.