Okullarda PCR testi yapılacak mı?

Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Video konferans yöntemiyle yapılan toplantının gündeminde …

Okullarda PCR testi yapılacak mı?
15.09.2021
A+
A-

Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı.

Video konferans yöntemiyle yapılan toplantının gündeminde, okullarda PCR taraması ve artan vaka sayıları vardı. Toplantının ardından Bakan Koca açıklamalarda bulundu.

Velilerimiz onay formunda öğrencilerden örnek alınmasına izin verdiği takdirde sadece boğazdan örnek alınarak test yapılacak.

AŞI HARİTASI YENİLENECEK

Aşı programımız plana uygun ve başarıyla sürmektedir. Sizlerle her gün paylaştığımız birinci doz aşılanma oranlarının olduğu haritayı güncelliyoruz. Pazartesi gününden itibaren iki doz aşılama oranını gösteren illeri paylaşan bir harita yayınlayacağız.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.