Rachid Ghezzal’a özel tebrik

Antalyaspor deplasmanında Gökhan Töre’nin yerine oyuna dahil olan ve 76. dakikada attığı klas golle Beşiktaş’ı 3-2’lik galibiyete taşıyan Rachid …

Rachid Ghezzal’a özel tebrik
20.09.2021
A+
A-

Antalyaspor deplasmanında Gökhan Töre’nin yerine oyuna dahil olan ve 76. dakikada attığı klas golle Beşiktaş’ı 3-2’lik galibiyete taşıyan Rachid Ghezzal’a maçtan sonra tebrik yağdı.

Bu sezon Süper Lig’de ilk golünü kaydeden Cezayirli yıldızın, Teknik Direktör Sergen Yalçın ve oyuncuların yanı sıra yöneticiler tarafından soyunma odasında özel olarak tebrik edildiği aktarıldı.


GOL BASKISINDAN KURTULDU

Ghezzal mucizevi galibiyetin mimarı olurken üzerindeki gol baskısından da kurtuldu.

Rahat bir nefes alan ve büyük moral bulan siyah-beyazlı futbolcu geçen sezon Süper Lig’de 8 gol, 17 asiste imza atarak şampiyonlukta çok büyük pay sahibi olmuştu.


Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.