Sadakatsiz son bölümde Volkan gerçekle yüzleşiyor, dengeler altüst oluyor!

Sadakatsiz 26. bölüm özeti, merak konusu oldu. Beklenmedik darbelerle kendisini köşeye sıkışmış bulan Asya’ya uzanan yardım eli, herkesi merakta …

Sadakatsiz son bölümde Volkan gerçekle yüzleşiyor, dengeler altüst oluyor!
14.04.2021
A+
A-

Sadakatsiz 26. bölüm özeti, merak konusu oldu. Beklenmedik darbelerle kendisini köşeye sıkışmış bulan Asya’ya uzanan yardım eli, herkesi merakta bırakır. Derin ile ilgili ortaya çıkan gerçek, düğümün görünenden de büyük olduğunun kanıtıdır.

SADAKATSİZ 26. BÖLÜM FRAGMANI

26. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Sadakatsiz’in 26. bölümü, 14 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 21.00’de Kanal D‘de ekranlara gelecek. Öncesinde ise saat 20.00’de son bölümün tekrarının yayınlanacağını belirtelim. Sadakatsiz tüm bölümler izlemek için kanalın Youtube kanalına göz atabilirsiniz.

Sadakatsiz son bölümde neler oldu, hatırlatalım: Polisler Derin hakkında araştırma yaparken beklenmedik bir durum da ortaya çıkar. Derin’in hasta kayıtları da araştırmaya dahil olur ve polisler Derya’dan ister. Derya, kayıtlara baktığı sırada Derin’in hamile olduğunu öğrenir. Ancak bu bilgi henüz kimsede yoktur. Derya, bunu Volkan’a söylemeye kalkar ancak gizlilikten dolayı cesaret edemez.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sadakatsiz 26. bölüm özeti: Derin çaresizlik içinde kurtarılmayı beklerken, Asya’nın sabrı da gücü de günden güne azalmaktadır. Yaşanan gelişmeler Asya’yı geçmişe götürse de, alacağı kararlarla herkes için en doğru olanı yapmayı kafasına koymuştur. Derin’i bulmak için iz sürmeye devam eden Volkan, önemli bir gerçekle yüz yüze gelir. Derin’in içinde bulunduğu çıkmaz henüz çözülmemişken yaşanan hangi şok gelişme, dengeleri bir kez daha alt üst edecektir?

SADAKATSİZ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk’un kaleme aldığı, müziklerini Cem Öget’in yaptığı Sadakatsiz dizisi oyuncu kadrosunda; Cansu Dere (Asya), Caner Cindoruk (Volkan), Alp Akar (Ali), (Bahar), (Derin Güçlü), (Derya Samanlı), Eren Vurdem (Mert), (Didem), (Haluk Güçlü), Gözde Seda Altuner, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, , Hikmet Körmükçü gibi isimler yer alıyor.

SADAKATSİZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sadakatsiz dizisinin çekimleri Tekirdağ‘da gerçekleştiriliyor. Süleymanpaşa ilçesindeki Barlar Sokağı’nda ilk bölüm çekimleri yapılan dizinin, ilerleyen bölümlerde Hükümet Caddesi’nde de çekimleri gerçekleştirildi. Sonraki haftalarda yeni bölüm çekimlerinin İstanbul’da devam etmesi bekleniyor.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.