Sinan Özen: Kızımla ilk deniz keyfimiz

2016 yılında Burcu Kartal ile dünyaevine giren 57 yaşındaki şarkıcı, 2020 yılının şubat ayında ikiz bebeklerine kavuşmuştu. Kızlarına Neva …

Sinan Özen: Kızımla ilk deniz keyfimiz
14.09.2021
A+
A-

2016 yılında Burcu Kartal ile dünyaevine giren 57 yaşındaki şarkıcı, 2020 yılının şubat ayında ikiz bebeklerine kavuşmuştu. Kızlarına Neva, oğullarına Sanberk ismini veren çiftin, mutlulukları kısa sürmüştü.

DEFALARCA AMELİYAT OLDU

Özen çifti, minik kızlarının bağırsak rahatsızlığı olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı. Ardından tedavi sürecinin başlamasıyla defalarca ameliyat olan minik Neva, zorlu tedavi süreci sonunda iyileşti.

TATİLE ÇIKTILAR

İkiz bebeklerinden kızı Neva’nın sağlığına kavuşması ile derin bir nefes alan ünlü sanatçı Sinan Özen, ailesiyle tatile çıktı.

“BEKLEYEMEDİM”

Sinan Özen kızıyla denizden bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Fotoğrafta kahve içtiği görülen şarkıcı, paylaşımına; “Kızımla ilk deniz keyfimiz. Bu kadar keyifliyken kahveyi içmek için denizden sonrasını bekleyemedim” notunu düştü

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.