SON DAKİKA HABERİ: Okul servislerine ceza yağdı

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanlığı, ülke genelinde yapılan denetimlerde 1050 okul servisine ceza kesildiğini, 135 servisin de trafikten men …

SON DAKİKA HABERİ: Okul servislerine ceza yağdı
09.10.2021
A+
A-

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanlığı, ülke genelinde yapılan denetimlerde 1050 okul servisine ceza kesildiğini, 135 servisin de trafikten men edildiğini duyurdu.

Son dakika haberi!

Ülke genelinde yapılan denetimlerde 1050 okul servisine ceza kesildi.

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre; 41 bin 815 emniyet ve jandarma personelinin katılımıyla eş zamanlı uygulama gerçekleştirildi.

21 bin 896 okul servis aracının denetlendiği uygulamada, 1050 araç ve sürücüsüne idari para cezası verilirken, 135 okul servis aracı trafikten men edildi

28 TAKSİYE MEN

Uygulamalarda, 6 bin 999 ticari taksi kontrol edildi, 203 ticari taksiye cezai işlem düzenlendi, 28 ticari taksi trafikten men edildi.

Denetimlerde ayrıca çeşitli suçlardan aranan 859 şahıs yakalandı.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.