Sosyal medyada tepki çeken görüntü: Çıplak fotoğrafını gösterip dövdüler

İzmit’te işitme engelli Engin E.’ye şiddet uygularken çekilmiş görüntüleri sosyal medyada paylaşılan ‘Delikanlı’ lakaplı Fırat Kaya, kayıplara …

Sosyal medyada tepki çeken görüntü: Çıplak fotoğrafını gösterip dövdüler
25.03.2021
A+
A-

İzmit’te işitme engelli Engin E.’ye şiddet uygularken çekilmiş görüntüleri sosyal medyada paylaşılan ‘Delikanlı’ lakaplı Fırat Kaya, kayıplara karıştı. Polis, her yerde Fırat Kaya’yı ararken sosyal medyada #FıratDelikanlıTutuklansın hashtagi ile yapılan paylaşımlar, trend topic oldu. Fırat Kaya’nın 5 yıl önce çekilen çıplak fotoğraflarını gösterdiğini belirten Engin E. ifadesinde “Kanlar içerisinde kaldım. O an fotoğraflarımı çektiler. Sonra araca bindirip otogarda indirdiler” dedi.

İzmit’te ‘Delikanlı’ lakaplı Fırat Kaya’nın, işitme engelli Engin E.’ye şiddet uygularken çektiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Sosyal medyada yayılan görüntü hem kullanıcıları hem de polisi harekete geçirdi. Fırat Kaya geçen Pazartesi günü, kullanıcı adı ‘Delikanlı’ olan Instagram hesabından elindeki bıçağı, işitme engelli Engin E.’nin boğazına dayamış halde çekilen görüntüsünü paylaştı.

Engin E.’nin yüzünün kanlar içinde olduğu görüntü dün gece Twitter’da da paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük tepki gösterdiği paylaşım kısa sürede #FıratDelikanlıTutuklansın hashtagi ile trend topic oldu.

“150 TL’LİK SATIŞ YAPTIM, HAKKIMI VERMEDİ”

Yüzde 50 engelli Engin E.’nin olaydan sonra şikayetçi olduğu ortaya çıkarken, Fırak Kaya, kayıplara karıştı. Polisin her yerde aradığı Fırat Kaya’dan şikayetçi olan Engin E. ifadesinde yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Aydın’da yaşıyorum. Benim gibi işitme engelli olan Fırat’ı da Aydın’dan tanıyorum. 22 Mart günü beni cep telefonumdan aradı. İzmit’e gelmemi hediyelik eşya işi olduğunu belirtti. Ben de işsiz olduğum için kabul ettim. İzmit Otogarı’na geldiğimde iki kişi yanıma geldi. Fırat’ın kendilerini gönderdiğini söylediler, tramvaya binerek bir kafeye gittik. Fırat burada bekliyordu. Oturduk sohbet ettik. Sonra hediyelik eşyaları bana verdi. Ben de hemen kafe önünde satışı gerçekleştirdim. 150 lira kazandım. Fırat’la anlaşmamız yarı yarıya olacaktı. Sonra Fırat’ın yanında bulunan aynı zamanda işitme engelli olan 4 kişiyle birlikte araçla dağ evine gittik. Toplam 6 kişiydik. Alkol aldık. Sonra ben kazancım olan yarı parayı Fırat’tan istedim. Fırat’ın yanında bulunan kişi vermiyoruz dedi. Sonra küfür etmeye başladı.”

“ÇIPLAK FOTOĞRAFLARIMI GÖSTERDİ”

Bu sırada araya giren Fırat Kaya’nın kendisine yaklaşık 5 yıl önce sosyal medyada çıkan çıplak fotoğraflarını gösterdiğini söyleyen Engin E. konuşmasının devamında şunları söyledi:

“‘Sen ne yapmaya çalışıyorsun’ dedi. Ben de Fırat’a kıskanıyor musun, benim kardeşim misin bana karışıyorsun dedim. Bu sırada orada bulunanlardan biri arkamdan kafama bir şeyle vurdu. Daha sonra hepsi bana vurmaya başladı. Hatta biri kemer çıkarıp, onla da vurmaya başladı. Kanlar içerisinde kaldım. O an fotoğraflarımı çektiler. Sonra araca bindirip otogarda indirdiler. Ancak param yoktu. Aydın’a dönemiyordum. Güvenlikçilere giderek durumu anlattım. Onlar da ambulans çağırdılar. Hastaneye götürüldüm. Sonra da polisler geldi. Diğerlerinin adlarını bilmiyorum ama Fırat Kaya’dan şikayetçiyim”

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.