Suat Başaran saldırısında yeni detaylar ortaya çıktı

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Suat Başaran’a Ankara Esenboğa Havalimanı’nda gerçekleştirilen saldırıya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı …

Suat Başaran saldırısında yeni detaylar ortaya çıktı
13.04.2021
A+
A-

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Suat Başaran’a Ankara Esenboğa Havalimanı’nda gerçekleştirilen saldırıya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Avukat Afşin Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Başaran’a yönelik saldırının nasıl adım adım ilerlediğini anlattı.

Hatipoğlu, “Suat Başaran’a yapılan saldırı; ⁃Saldırganlar, uçak zamanını öğrenip, CİP salon saldırısı için onunla aynı uçağa yüksek tarife bilet alıyor. ⁃Saldırı sonrası CİP’ten çıkıp gidiyorlar. Şimdi sizlere soruyorum; Devlet nerede, Hukuk nerede, Düzen nerede” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Suat Başaran, önceki gece Almanya’ya gitmek için bulunduğu Esenboğa Havalimanı’nda kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğramıştı.

Elde edilen bilgilere ve iddialara göre bilet alarak CIP salonuna giren zanlılar, bir anda Suat Başaran’a saldırdılar. Kameralar ve güvenlik görevlilerinin önünde gerçekleşen saldırı olayından sonra herhangi bir gözaltı yaşanmadı.

Saldırıda ciddi bir yara almayan Suat Başaran, yılın büyük bölümünü geçirdiği Almanya’ya gitti.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.