THY’den biletlerde ‘sınırsız değişiklik’ açıklaması

THY’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, vatandaşlar 21 Mart’tan başlayan uygulama ile 31 Mart 2021’e (dahil) kadar biletlemeler için …

THY’den biletlerde ‘sınırsız değişiklik’ açıklaması
30.12.2020
A+
A-

THY’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, vatandaşlar 21 Mart’tan başlayan uygulama ile 31 Mart 2021’e (dahil) kadar biletlemeler için sınırsız değişiklik yapılabilecek. 

Açıklamada, şunlar kaydedildi: “Gökyüzünden uzak geçen günlerin ardından şimdi yeniden buluşma vakti. Ulusal ve uluslararası sağlık otoriteleri ile yaptığımız titiz çalışmaların sonucunda daha sağlıklı ve güvenli standartlara sahip uçuşlarla sevdiklerimize, keşiflerimize ve biriktirilecek anılarımıza tekrar kavuşuyoruz. Bu dönemde plan yapmanın ne kadar zor olduğunu bildiğimiz için sizlere esnek seyahat imkanları sunmaktan mutluluk duyuyoruz.”

31 Mart’a kadar sınırsız değişiklik yapabilecek

Yolcuların, 21 Mart’tan başlayan uygulama ile 31 Mart 2021’e (dahil) kadar biletlemeleri için sınırsız değişiklik yapabileceği kaydedilen açıklamada, bu konuda detayı bilginin esnek seyahat sayfasında bulunduğu hatırlatıldı.

Uçuş takviminin 31 Ocak 2021’e kadar uygulanacak uçuşları gösterdiği aktarılan açıklamada, yeni seyahatler için uçuş planı güncellendikçe bilgi verileceği aktarıldı. Açıklamada, yolcuların, THY’nin yeni uçuş planına “https://www.turkishairlines.com/tr-int/duyurular/coronavirus-salgini/guncel-ucus-plani/” linkinden ulaşabildiği kaydedildi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında t24.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.