Türk kızı Ayla, İsveç’teki Masterchef yarışmasında ikinci oldu

İsveç’teki “Masterchef” yemek yarışmasında 21 yaşındaki Türk kızı Ayla Canpunar, 40 yarışmacı arasında ikinciliği elde etti. Canpunar, “Birinci …

Türk kızı Ayla, İsveç’teki Masterchef yarışmasında ikinci oldu
08.04.2021
A+
A-

İsveç’teki “Masterchef” yemek yarışmasında 21 yaşındaki Türk kızı Ayla Canpunar, 40 yarışmacı arasında ikinciliği elde etti. Canpunar, “Birinci olmak istiyordum ama ikincilik de güzel bir sonuç” dedi.

İsveç’te kamu televizyonu TV4’de yayınlanan Masterchef adlı yemek yarışmasında 21 yaşındaki Türk kızı Ayla Canpunar ikinci oldu.

Göteborg kentinde yaşayan Canpunar, 40 yarışmacı arasında ikinciliği elde ederken gözyaşlarını tutamadı.

Canpunar, AA muhabirine, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını söyledi.

“Birinci olmak istiyordum ama ikincilik de güzel bir sonuç” diyen Canpunar şöyle devam etti:

“Küçüklükten beri annemin mutfakta yaptığı Türk yemeklerini yakından izlerdim. Zaman zaman da babamın çalıştırdığı restorana gidip yapılan yemekleri ilgiyle izlerdim. Bundan dolayı, yemek kültürüm çok gelişti, kendime güvenip bu yarışmaya katıldım.”

Bundan sonraki hedefinin Türkiye’de yapılacak Masterchef yarışmasına katılmak olduğunu dile getiren Canpunar, “İsveç’te Türk yemeklerini tanıttım, Türkiye’de de İsveç yemeklerini tanıtmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.