Yıldırımın isabet ettiği kadın 163 gün sonra hayatını kaybetti

Olay, 10 Nisan’da Küllük köyünde meydana geldi. Ailesiyle bahçede piknik yapan Zeynep Altan, aniden bastıran yağmurdan korunmak için ceviz …

Yıldırımın isabet ettiği kadın 163 gün sonra hayatını kaybetti
20.09.2021
A+
A-

Olay, 10 Nisan’da Küllük köyünde meydana geldi. Ailesiyle bahçede piknik yapan Zeynep Altan, aniden bastıran yağmurdan korunmak için ceviz ağacının altına sığındı.

Bu sırada yıldırım isabet etmesi sonucu Altan, hastanelik oldu. Iğdır Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan ve sağlık durumu kritik olan Altan, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Burada tedaviye alınan Altan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen 163 sonra yaşam mücadelesini kaybetti. Zeynep Altan’ın cenazesi, yarın köyünde toprağa verilecek.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.haber7.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.