Kırşehir’de kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Emre Demir idaresindeki 71 DK 851 plakalı otomobil ile Zeki Can Polat’ın kullandığı 40 EH 759 plakalı otomobil Kayseri-Kırşehir kara yolu …

Kırşehir’de kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
16.12.2020
A+
A-

Emre Demir idaresindeki 71 DK 851 plakalı otomobil ile Zeki Can Polat’ın kullandığı 40 EH 759 plakalı otomobil Kayseri-Kırşehir kara yolu Şehitlik Kavşağı’nda çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyonetin kasası otomobilin üzerine devrildi.

Kazada her iki aracın sürücüsü ile otomobildeki Yunus Emre Şimşek, itfaiye ve AFAD ekiplerinin yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulanslarla Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Şimşek’in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle trafik ekipleri, kara yolunda güvenlik önlemi aldı.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.haber7.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.