Muş Belediyesinde Şubat ayı toplantısı yapıldı

Muş Belediyesinde Şubat ayı toplantısı yapıldı
03.02.2024
A+
A-

AK Parti, HDP ve CHP meclis üyelerinin katılımıyla yapılan toplantıda Muş Belediye Başkanı Feyat Asya yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Başkan Asya konuşmasında, “Şubat ayı meclis toplantımızın ilimize ve halkımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Çalışmalarımızda olumlu destekleriniz, yapıcı eleştirileriniz ve mesele Muş olduğunda da birliktelik ruhuyla çalıştığımız için her birinize teşekkür ediyorum” dedi.

Yeniden belediye başkan adayı gösterildiğini anımsatan Başkan Asya, “15 gün önce yoğun çalışma sonrasında Ankara’da Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile tekrar AK Parti’nin belediye başkan adayı olmanın sevinci ve mutluluğunu yaşıyorum. Sizlerle birlikte bir kez daha bu şehre hizmet etmek üzere yola revan olduk. Biz biliyoruz ki bu görev ve sorumluluklar sadece bir makam değil, ağır bir yükün tekrar altına girmenin bu şehrin eksik aksaklıklarını tamamlamak üzere başladık. Rabbim bir kez daha bizleri önce sizlere karşı daha sonra sizlerle birlikte halkımıza karşı ve halkımızla birlikte kendisine mahcup etmemesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.



Başkan Asya konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bazı arkadaşlarımızla bu şehirde 5 yıl, bazıları ile de 10 yıl çalışmış olduk. Dönem sonuna geldiğimizde de anket, saha çalışmaları ve kamuoyu araştırmaları sonucunda, bazılarının dillendirdiği ‘ne yaparsan yap kimse hizmete bakmaz’ sözü kesinlikle yanlıştır. İnsanlar hizmete de bakar senin hakkını da teslim eder. Çünkü çok yoğun anketler yapıldı. Biz buna da şahit olduk ki bu memleketin insanlarının büyük bir çoğunluğu çalışmalarımızı takdir ettiklerini beyan ettiler. Bu insanların bizim kaşımıza gözümüze hayran olduğundan değildir. Bu halka hizmetkarlık yaptığımızın karşılığını aldık. Arkadaşlarımız yeni projeler çalışmalar yürütüyorlar. Bizler de sivil toplum örgütlerimiz, meslek odalarımız ve paydaşlarımızla bu işe kafa yorarak, bu şehrin eksikliklerini belirleyip seçim beyannamemiz olarak halkımıza deklare edeceğiz. Ben bir kez daha öncelikle meclisimizin her bir üyesine daha sonra belediyemizin birim müdürleri ve başkan yardımcılarına en önemlisi de canla başla temizlik işlerinde, fen işlerinde, su kanalizasyonda, itfaiyede ve büro işlerinde diğer birimlerimizde çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah’a hamd olsun ki 10 yılın sonuna geldiğimiz bu dönemde gözlerinin içine bakamayacağım ne bir meclis üyem ne de mesai arkadaşımın olmamasının mutluluğunu yaşıyorum. Bu arada geçen hafta Ankara’dan gelir gelmez toplu sözleşmeyi bekleyen arkadaşlarımızın gönlüne su sermemiz gerektiği kararını verdik. Hem taşerondan kadroya geçenler hem de kadrolu işçilerimizin taban aylıklarına yüzde 115 sosyal yardımlarına da enflasyon oranını yuvarlayıp yüzde 65’e çıkardık. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Şubat ayı meclis toplantımızda alacağımız kararların ilimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Başkan Asya’nın konuşmasının ardından meclise katılan vatandaşların talep ve önerileri dinlendi. Toplantı meclise havale edilen evrakların görüşülmesi ile devam etti

Kaynak: X Haber Ajansı (XHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.